• Velkommen! Log ind eller Tilmeld
 • Valutaer:
 
 • Forside
 • adidas stan smith
  Indkøbskurv0 Vogn
  Forside Fortrolighedspolitik

  Fortrolighedspolitik

  Fortrolighedspolitik
  Respekter privatlivets fred for vores besøgende / kunder, hvilket er yderst vigtigt for os. Vi tager din online sikkerhed alvorligt. For bedre at kunne tjene dig og for at få dig til at forstå, hvordan dine oplysninger bruges på vores hjemmeside, har vi forklaret vores privatlivspolitik nedenfor.
  1.De oplysninger, vi indsamler
  Vi mener, at det er vigtigt for dig at vide, hvilke typer oplysninger vi indsamler, når du bruger vores websted. Oplysningerne indeholder din e-mail, navn, firmanavn, gadenavn, postnummer, by, land, telefonnummer, adgangskode osv. Vi indsamler disse oplysninger på flere forskellige måder; Til at begynde med bruger vi cookies, der er nødvendige for at kompilere og samle ikke-personligt identificerbare oplysninger om de besøgende på vores hjemmeside. Personligt identificerbare oplysninger består af information, der er unik for dig, såsom kreditkortnummer og bankkontonumre. Oplysningerne er unikke for dig.
  2. Anvendelsen af ​​oplysninger
  Hjælp os med at gøre dette websted lettere for dig at bruge ved ikke at skulle indtaste oplysninger mere end én gang.
  Hjælpe dig med hurtigt at finde oplysninger, produkter og tjenester.
  Hjælp os med at oprette indhold på dette websted, der er mest relevant for dig.
  Giv dig besked om nye oplysninger, produkter og tjenester, som vi tilbyder.
  Registrering og bestilling:
  Under registreringen bliver du bedt om at give os dit navn, forsendelses- og faktureringsadresse, telefonnummer, e-mail-adresse og kreditkortnummer. Derudover kan vi også bede dig om dit land, så vi kan overholde gældende love og bestemmelser, og vi kan også bede om dit køn. Disse typer af personlige oplysninger bruges til faktureringsformål, for at opfylde dine ordrer, for at kommunikere med dig om din ordre og vores hjemmeside og til intern markedsføring. Hvis vi støder på et problem, når du behandler din ordre, kan vi bruge de personlige oplysninger, du giver os, til at kontakte dig. Email adresse:
  Du registrerer dig for at bestille en ordre og modtage gratis salgsfremmende notifikationer. vi underretter dig, når vi modtager et nyt mærke eller en ny produkt stil; For at få gode tilbud, skal du blot tilmelde dig vores nyhedsbrev. Din deltagelse i en konkurrence er helt frivillig, og du kan vælge, om du vil deltage og videregive oplysninger til os.
  3. Beskyttelse af personlige oplysninger
  Vi vil ikke sælge (eller handle eller udleje) personligt identificerbare oplysninger til andre virksomheder som led i vores regelmæssige forretningsforløb. Vi bruger det nyeste inden for krypteringsteknologi, og alle medarbejdere, som vi udlejer, skal underskrive en fortrolighedsaftale, der forbyder dem at videregive oplysninger, som medarbejderen har adgang til, til andre personer eller enheder. Hvilken form for e-mail sender du til kunden?
  Vi sender emailindhold til vores kunder, der kan indeholde følgende:
  Transaktionspost, Forsendelsesmeddelelse, Ugentlig aftale, Promotion, Aktivitet.

  Nyhedsbreve og e-mail-kampagner:
  Vi bruger email til at kommunikere nyheder og specielle kampagner til vores medlemmer. Hvis du hellere ikke vil modtage disse meddelelser, kan du klikke på afmeldelseslinket på e-mailen, og du vil straks og uden omkostninger blive afmeldt fra postlisten.
  Hvordan afmelder jeg mig?
  Du kan afmelde dig ved at bruge linket fra et e-mail-nyhedsbrev eller din personlige abonnementsindstilling efter logget ind.

  Copyright 2020 © adidas cloudfoam,adidas sneakers All rights reserved.