NSUCH Zik Zak Kiril

Her er bilder av andre hunder som har vært i mitt eie og hatt stor betydning . Noen er ikke blandt oss lenger og anndre bor hos forvert.

NSuch Zik Zak Kiril , ei tispe som har hatt stor betydning for meg en mer elskelig og god hund er vanskelig å oppdrive . I 2004 var Kiril Norges 2mestvinnende tispe . Hun var i BIS ringen mange gamger og hadde flere gruppeplasseringer Kiril ble nesten 13 år gammel og frisk til det siste .Hun har hatt 3 kull med valper og hun er med i stamtavlen på de fleste jeg har .

NUCH Arundina Lha Channa

Nuch Arundina Lha Channa f.8.3 2006 . Channa bor hos forvert , Importen Channa ga 3 kull etter seg og har avkom som har satt spor etter seg i avlen på tibetansk spaniel her i Norge .

A- Tilda`s Silja

Silja datter av Kiril og Channa . Hun er født 14 april 2007 . 2 cert .Ei aldeles herlig tispe med det skjønneste gemytt man kan tenke seg , hun har hatt 3 kull etter seg 

Our Passion Amadeus

Our Passion Amadeus . Født 12.10 2009. En nydelig gutt med det beste gemytt man kan tenke seg . Amadeus er utstillt med 2 cert + NKKcert .

Strømkarlens Enzo Ferrari

Strømkarlens Enzo Ferrarri .Født 24.3 2010. En flott black/tan gutt som er import fra Sverige . Han har noen kull etter seg og ligger bak på stamtavla av en av mine . Utstilt med cert og Ck

Mine aller første tibber

Nuch Zik Zak Corin født 1998

Zik Zak Bonnie født 1998

Lill Tibben Nalle født 1999

Zik Zak Kiril født 2001